Du får:
Dansk svinefilet ølmarineret og krydret som Thygrisen.
Ølkam menu 3.
Årstidens mixsalat.
Hjemmelavet urtedressing.
Små kartofler med persille og havsalt.
Bagte rodfrugter.
Flødesauce hjemmelavet.
Tzatziki hjemmelavet.
Rustikke flutes.
Der skal bestilles til min. 15 personer.
Allergener i denne menu:
Salatost: Mælk-mælkesyrekultur.
Flødesauce laktosefri: Fløde.
Rodfrugter: Selleri.
Tzatziki: Mælk-mælkeprotein-Yoghurtkultur.
Croutons: Hvedemel-laktose-gluten-hvedegluten-mælkeprotein-mælk.
Dressing: Fløde-mælkesyrekultur-sennep.
Flutes: Hvedemel-durumhvedemel-hvedemaltmel-rugmel-rugflager-
fuldkornshvedemel-hvedegluten-hvedefibre-bygmaltekstrat
bygmaltmel. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Ølmarinade: Hvedemalt.