Du får:
Almindelig grillgris med ben øl marineret.
Vores tilbehørs menu 2 indeholder:
Årstidens salatbar grundsalaten er Iceberg gulerødder og bladsalat.
13-14 forskellige slags tilbehør variere lidt efter årstiden.
Agurker-Tomater-melon-Ærter-Majs-Ananas-revet gulerødder-Oliven-Salatost-Edamame bønner-Hjemmesyltet rødløg-Rosiner-Peanuts-brød krotoner.
Hjemmelavet urtedressing.
Tzatziki hjemmelavet.
Flødekartofler
Små kartofler med krydret med havsalt og persille.
Rustikke flutes.
Allergener i denne menu:
Tzatziki: Mælk-mælkeprotein-Yoghurtkultur.
Salatost: Mælk-mælkesyrekultur.
Peanuts: Jordnødder.
Flødekartofler: Mælk-laktose-fløde.
Croutons: Hvedemel-laktose-gluten-hvedegluten-mælkeprotein-mælk.
Dressing: Fløde-mælkesyrekultur-sennep.
Flutes: Hvedemel-durumhvedemel-hvedemaltmel-rugmel-rugflager-
fuldkornshvedemel-hvedegluten-hvedefibre-bygmaltekstrat.
I øl marinaden er der: hvedemalt.