Købs og lejebetingelser.

Nedenstående vilkår og betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Grillslagteren som udlejer. Når du bestiller et af vores produkter her på siden, købes maden alt andet som grill service og tilbehør lejes. Det er kundens ansvar tingene opbevares forsvarligt mod tyveri og hærværk, og at tingene leveres tilbage i samme stand som de er afhentet i. Sker der skader eller tyveri vil kunden blive faktureret på kostprisen.

Det praktiske ved afhentning/levering.

Afhentning af ordre hos Grillslagteren Kirkebyvej 6 Nors 7700 Thisted. Husk altid at have god plads i bilen og afhent gerne i en stationcar, alt udleveres i termokasser som fylder en hel del.

Levering til døren.

Vi kan nu også tilbyder levering af maden, i en radius af 20 km. fra Nors prisen er 250 kr.Derudover kan der tilkøbes op til 30 km. for 3 kr. pr. km. efter krak altså op til max. 50 km. fra Nors.

Returnering af service og grilltrailer.

Service og udstyr skal returneres mandag mellem kl. 17.00 og 18.00 hvis andet ikke er aftalt. Grillen må aldrig rengøres det står Grillslagteren for, men grillen skal altid være tømt for fedt og aske. Service skal altid returneres rengjort. Leveres tingene ikke tilbage til de aftalte tidspunkter eller er grillen ikke tømt for fedt og aske vil lejer blive opkrævet/faktureret 500.00 kr.

Forbehold.

Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede/udsolgte varer.

Bestilling og Betaling.

Når du har gennemført din bestilling, vil du modtage en bekræftelse. Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 3 hverdage er din ordre godkendt og booket. Betalingen skal være indbetalt senest 6 hverdage før den valgte afhentningsdato, ellers betragtes ordren som annulleret. Vi vil efterfølgende kontakte dig 1 uge før afhentning ang. hvornår på dagen i ønsker at afhente ordren.

Fortrydelsesret.

Du kan op til 5 hverdage før afhentningsdatoen annullere din ordre. Ordren skal annulleres skriftligt via vores kontaktside. Annulleres ordren senere end dette, opkræves 50% af det betalte beløb.

Persondatapolitik

Læs vores Cookie- og privatlivspolitik

I tilfælde af fejlbestilling

I det øjeblik der er trykket på “Godkend ordre”, er der indgået en købsaftale imellem GrillSlagteren.dk og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl, er det selvfølgelig muligt at kontakte os for at få ændret ordren.