Sæsonåben 2023.

Vi begynder sæsonen 24-02-2023 og har åben til og med 02-12-2023. Vores ugentlige åbningstider vil være onsdag torsdag fredag og lørdag.

Købs og lejebetingelser.

Nedenstående vilkår og betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Grillslagteren som udlejer. Når du bestiller et af vores produkter her på siden, købes maden alt andet som grill service og tilbehør lejes. Det er kundens ansvar tingene opbevares forsvarligt mod tyveri og hærværk, og at tingene leveres tilbage i samme stand som de er afhentet i. Sker der skader eller tyveri vil kunden blive faktureret på kostprisen. Bemærk nogle gange vil det ikke være muligt at ramme størrelsen 100 % på grillgrisen, i disse tilfælde vil der blive suppleret op med en porchetta steg, som smager ligesom grisen.

Levering .

Vi kan ikke tilbyde levering, men vi kan tilbyde faste lave priser og de bedste råvarer hvor kvaliteten har første prioritet.

Når du afhenter maden hos os.

Vi anbefaler i afhenter maden max. 1 1/2 time før den skal serveres. Husk altid at have god plads i bilen, afhent gerne i en stationcar da alt udleveres i termokasser som fylder en hel del.

Det praktiske med maden.

Vigtigt når det varme altså kød og kartofler er serveret, skal det spises indenfor 3 timer. Hvis i ønsker at gemme rester af kød/kartofler anbefaler vi det køles ned til min. 10 grade indenfor 3 timer fra serveringstidspunktet. Nedkølingen gøres bedst i mindre flade portioner og evt. i fryseren. Hvis maden ikke bliver kølet ned indenfor 3 timer fra serveringen er det vigtigt at maden opvarmes til 75 grader inden det spises.

Det praktiske efter festen.

Returnering af service og grilltrailer. Service skal altid returneres mandag mellem kl. 16.00 og 17.00 hvis andet ikke er aftalt. Grillen må aldrig rengøres det står Grillslagteren for, men må gerne tømmes for fedt og aske. Service skal altid returneres rengjort, hvis der ikke er købt opvask.

Bestilling og Betaling.

Når du har gennemført din bestilling, vil du modtage en bekræftelse. Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 3 dage er din ordre godkendt og booket. Vi vil efterfølgende kontakte dig 6 -7 dage før afhentning ang. hvornår på dagen i ønsker at afhente, og om der evt. skal rettes i antallet af bestilte kuverter. Betalingen skal være senest 4 hverdage før den valgte afhentnings dato, ellers betragtes ordren som annulleret.

Fortrydelsesret.

Du kan op til 5 hverdage før afhentningsdatoen annullere din ordre. Ordren skal annulleres skriftligt via vores kontaktside. Annulleres ordren senere end dette, opkræves 50% af det betalte beløb.

Vi tager forbehold for tastefejl, samt udgåede og udsolgte varer.

Har i lavet en fejlbestilling.

I det øjeblik der er trykket på “Godkend ordre” er der indgået en købsaftale imellem GrillSlagteren.dk og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl, er det selvfølgelig muligt at kontakte os for at få ændret ordren.

Persondatapolitik Læs vores Cookie- og privatlivspolitik