Du får:
Kalvefilet og dansk svinefilet ølmarineret og krydret som Thygrisen.
Kalvefilet og Ølkam med salatbuffet.
Årstidens salatbar grundsalaten er Iceberg gulerødder og bladsalat.
Forskellige slags tilbehør variere lidt efter årstiden.
Agurker-Tomater-melon-Ærter-Majs-Ananas-revet gulerødder-Oliven-Salatost-Edamame bønner– hjemme syltet rødløg–Rosiner-Peanuts-brød krotoner.
Hjemmelavet urtedressing.
Flødekartofler.
Små kartofler med havsalt og persille.
Tzatziki hjemmelavet.
Rustikke flutes.
Der skal bestilles til min. 20 personer.
Allergener i denne menu:
Salatost: Mælk-mælkesyrekultur.
Peanuts: Jordnødder.
Flødekartofler: Mælk-laktose-fløde.
Tzatziki: Mælk-mælkeprotein-Yoghurtkultur.
Croutons: Hvedemel-laktose-gluten-hvedegluten-mælkeprotein-mælk.
Dressing: Fløde-mælkesyrekultur-sennep.
Flutes: Hvedemel-durumhvedemel-hvedemaltmel-rugmel-rugflager-
fuldkornshvedemel-hvedegluten-hvedefibre-bygmaltekstrat
bygmaltmel. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Ølmarinade: Hvedemalt.